Pescados, carnes y postres / Sergi Arola ; coordinacion, José Carlos Capel y Julia Pérez
por Arola, Sergi EDIFICIO C; Capel, José Carlos; Pérez, Julia; García, Dani; García, Dani.
Tipo: LibroSeries: Cocina con firma ;18.Editor: Madrid :El País ,2007 Descrición: 61 p. :il. col. ;20cm.ISBN: 9788498158533.Materia(s): Cocina -- RecetasTipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Número de volume | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prestable | IES Lama das Quendas Depósito | 64 DACOSTA, QUIQUE pescados, carne | 1 | Dispoñible | LED013000007497 |
|
||
Prestable | IES Lama das Quendas Depósito | 64 SOLLA, PEPE pescados, carne | 1 | Dispoñible | LED013000007501 |
|
||
Prestable | IES Lama das Quendas Depósito | 6 BER pes | 1 | Dispoñible | LED013000007522 |
|
||
Prestable | IES Lama das Quendas Depósito | 64 SANTAM pescad | 1 | Dispoñible | LED013000007524 |
|
||
Prestable | IES Lama das Quendas Depósito | 6 ARO pes | 1 | Dispoñible | LED013000007528 |
|
||
Prestable | IES Lama das Quendas Depósito | 64 CHICOT pescad | 1 | Dispoñible | LED013000007533 |
|
||
Prestable | IES Lama das Quendas Depósito | 64 GARCÍ pesca | 1 | Dispoñible | LED013000007535 |
|
||
Prestable | IES Lama das Quendas Depósito | 64 ROCA, pesca | 1 | Dispoñible | LED013000007491 |
|
Cocinero del restaurante Calima